Mooie wenkbrauwen door epileren.

Je wenkbrauwen in goede vorm brengen door epileren kan veel goed doen voor je gezicht.
Het kan extra aandacht naar je ogen brengen en geeft je gezicht een open uitdrukking. Het maakt je jonger en bovendien kan je zelf met weinig moeite en zonder kosten je wenkbrauwen trimmen. Maar je moet wel even weten hoe.


Waar begint en eindigt de wenkbrauw?
Pak een potlood en houdt deze rechtop langs je neusvleugel (A). Waar de punt van het potlood wijst, is waar je wenkbrauw moet beginnen.
Het hoogste punt (B) valt net naast de lijn die loopt van de neus langs de iris en daarna buigt het naar beneden waarbij de wenkbrauw taps toeloopt. Je wenkbrauw eindigt op de lijn vanaf je neusvleugel langs de buitenste ooghoek (C). Verder kun je nog een hulplijntje trekken om de hoogte te bepalen (D).

 

Wenkbrauwpoeder


Er is wenkbrauwpoeder bij mij te koop. De poeder kun je met een borsteltje opbrengen.


De kleur


Zijn je wenkbrauwen te donker voor je gezicht of bij je haar, dan kun je ze met een potlood of met poeder ze oplichten, of je kunt ze bij mij laten verven. Maar wenkbrauwen die hun kleur verliezen of grijs worden kunnen je ouder laten lijken.
.
Wenkbrauwpotlood


Poeder werkt meestal beter dan het tekenen van de wenkbrauwen met een wenkbrauwpotlood, hiermee krijg je vaak te dikke en onnatuurlijke lijnen en er is nogal wat oefening en een vaste hand nodig voor een goed resultaat.

 

Je kunt de poeder en de wenkbrauwpotloden bij mij aanschaffen.